Blogg 2013

Designs Smokie är nu såld och levererad till en underbar familj i Malmö.

Det var många blandade känslor när han åkte. Det var ju en en grabb som jag tänkte spara som hingst, men tyvärr drabbades av pungbrock redan som 7 veckors föl. Säg den lycka som varar för evigt.

Smokie klarade besiktningen med glans och uppförde sig så bra. Ännu gladare blir man när vetrinären berömer honom som en välhanterad 2 åring. Och då är det inte vilken vetrinär som helst, det är BARBRO Olsson.

Nu känns det så bra. Smokie har kommit till ett 5 stjärningt hem och kan inte få det bättre. Så härligt när man får köparna med DET. Nu ser vi fram emot hans 3 årstest nästa år:))))

Önskar Maria Brink med dotter all lycka med honom.  

 

Då har det andra fölet anlänt och det blev ännu en hingstunge. Han kom till världen den 10 Maj 23,59. Den stolta fadern är ju naturligtvis Simberg Superman och den stolta modern Ophra.

En helt okomplicerad fölning, allt gick som på räls. Inom 2 timmar hade han gjort allt det som en fölunge ska.

Ophra är nog det bästa sto som jag någonsin haft. En helt gudomlig mamma som tar hand om sin fölunge på absolut bästa sätt. Har stenkoll på honom hela tiden och visar och dirigerar vad han får och inte får.

Nu längtar vi efter en härlig sommar med värme och mycket gott gräs till våra fyrbenta vänner.

Jag tar en god köttbit på grillen:)))

 

 

Torsdagen den 10 April

Då var det nytt år för länge sedan, men inte känt mig riktigt motiverad att skriva något. Ibland blir det så att lusten inte finns där riktigt, och hela tiden skjuter man upp saker och ting.

Men nu är ju första fölet fött och gnistan har kommit tillbaka. Det blev en helt bedårande liten hingstunge som fick namnet Designs Justin. Han såg dagen ljus den 8 Mars 13,25 mitt på dagen.

Får tacka min kära granne Helen och man som var med vid födslen. Jag själv var på väg till begravningsbyrån då jag mist min älskade pappa några dagar tidigare.

Tyvärr hann jag aldrig till begravningsbyrån innan min man ringde. DIN HÄST FÖLAR. Vad gör jag nu? Fick snällt köra hem och överlåta det sorliga till min bror och syster.

Kan ju bara säga att Otto och Helen fixade fölningen galant, och brossan och syrran och sambo Kerstin fick till en helt juvlig begravningscermoni.

Välkomen till världen fina Justin, och farväl min älskade pappa som lämna oss alldeles för tidigt. Du var den pappa som alltid ställde upp för oss barn, stora som småHjärta

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS