Dagbok
Designbloggen

Söndagen den 19 December

Tiden den bara rinner iväg och man hinner inte med något tycker man, fast man är igång hela tiden och önskar 12 timmar till på dygnet. Julen närmar sig och mycket med hästaran står stilla för tillfället. Efter jul är tanken att Divine ska börja att ridas in så smått och sedan betäckas med Rolle. Lady ska börja med lite löshoppning hos Jörgen Folkesson, och Showman ska börja förberedas för hingstvisningen i April. Får ju hoppas att han är fin just då och inte i någon tråkig växtfas, för annars får han snällt stanna hemma. 
Har lite planer på att skaffa ett fint Sec B sto till framåt våren eller sommaren. Ridponnier har jag som jag är mycket nöjd med och med bra stam, så där är inget att klaga över. 
Superman är hos Dressyrspecialisen och ska ridas av Dittes dotter Klara. Får hoppas att det fungerar och de är nöjda. Klara är i varje fall glad över sin lilla hingst. Kan ju också säga att Klaras storasyster Amalia vann ponnykûren i Globen. Så Klara och Superman har ju de bästa förutsättningar för att lyckas.
Rolle är fortfarande hos Ida Persson och är nöjd med honom. De har nu börjat att hoppa och tösen är glad.  
Önskar de små töserna all lycka med sina fina hingstar och hoppas att ni får ett bra 2011.
Önskar nu alla en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR.

Tisdagen den 9 November

Nu har äntligen Divine kommit efter många om och men. Kan tycka att man betalar för en service och vill också ha det då. Det är ju jobbigt för både köpare och säljare att inte veta var hästen finns, och man hela tiden själv får ringa och höra hur det går. Men som sagt Divine kom och gick rakt in i boxen och började att äta och la sig sen i lugn och ro och vilade.
Dagen efter släppte jag ut henne tillsammans med Lady som är en snäll 2 åring och det gick bra från första stund.
Att hon sen rör sig helt fantastiskt är ju inget att klaga över. Ska bli skoj när sommaren kommer och utställningarna börjar ingen. Divines make nästa år blir Rolle då han året därpå ska till Stuteri Linner och verka i avel där.

Söndagen den 31 Oktober

Nu har Showman kommit hem till Skåne. Jag och min gubbe var och hämtade honom i Torsdags, och det var en trevlig tripp. Det ända vi hade emot oss var det eviga regnandet som är jobbigt när man kör och fram för allt var det ju planerat att jag skulle titta på Susannes fina hästar också, men var inte läge till det. Men vi avnjöt en fin middag och den gick inte av för hackor. Tack Susanne för att du tog dig tid. Showman stod som ett ljus hela vägen hem och var jätteduktig. Stannade efter halva vägen så han fick lite vattnig betfor och det sörpla han i sig med glädje. När vi väl kom hem gick han fint av transporten och in i boxen och började äta direkt. Han är så redig min lilla påg.
Showman har nu funnit sig väl till rätta och tillbringar dagarna med mitt sålda stoföl som bor kvar så länge det går bra mellan dom. Och framöver får jag leta efter en killkompis till honom.

Onsdagen den 27 Oktober

Linners Showman är visad på fölmönstring idag. Och det blev ju bra.
Stor, välutvecklad, bra modell 8
Vackert huvud, välansatt hals, Bra resning, bog och kors 9
Bra ledgångar,ngt gracil fram, tåvid fram 7
Vägvinnande skritt 8
Bogfri trav, bra hasarbete 9
41p bör sparas som hingst!!
Domare Morgan Johansson.
Tack Susanne för att du tog dig tid att visa honom.
Imorgonbitti bär det av till dig så att jag kan hämta hem honom. Ska bli så kul.

Söndagen den 24 Oktober

Vill även Gratulera stall Twin som tog hem BIS med sin fantastikt fina Sec C hingst Cuedenelrin Bestman E: Brynmeillion Llewelyn med poängen 98888.
Även deras Sec D sto Cwmtynant Santes Erin E: Fosias Saint David blev BIS 4. Ett stort grattis till era vackra hästar.

Söndagen den 24 Oktober

Då var årets sista utställning för min del gjord. Superman blev Res BIS med 99788. Jag är jättenöjd med dagens resultat med tanke på att jag velat om jag skulle köra eller inte. Superman är ju en hingst som är väldigt lätt att hålla i hull och just nu är han i överhull för att det skall passa honom. Men som sagt ibland blir det ju bra ändå.

Onsdagen den 13 Okober

Har idag köpt ett sto som heter Cadlanvalley Divine.
Hon är e. Russetwood Elation och han har lämnat många fina som Cadlan har haft mycket framgång med.
Mamman är e. Eyarth Celebration som ju var en superhingst på Eyarth och hennes mormorsfar är Tetworth Nijinsky, som var en mycket inflytelserik hingst. Mormor är ett Laithehillsto som är u. fina Laithehill Plush.
Troligtvis kommer hon redan i slutet på nästa vecka, så när det väl händer går det fort.

Söndagen den 3 Oktober

Idag var här en liten flicka som heter Ida Persson och provred Rolle. Jätteduktig var hon och Rolle också. Rolle är ju bara riden av My som utbildat honom jättefint. Var jättenervös från början, Rolle ville kanske inte ha någon annan på sin rygg och tyckte kanske det var konstigt med lite annorluna hjälper än vad han var van vid. Men han tog det hela med ro och tog väl hand om lilla Ida som blev störtkär.
Så vi får väl se om Rolle flyttar hem till Ida och hennes familj. Idas mamma, Mia är en gamal hästkompis som jag haft jätteskoj med förr. Riktigt duktig inom ridning, och det är ju ett plus när man lämnar ut sin häst och framförallt en hingst. Och sen vet jag att de tar väl hand om honom på bästa sätt.

Söndagen den 26 September

Och så var Riksfinalen över för Superstar också, som segrade överlägset i år igen fast i gångarter denna gång. Han fick de fina poängen 9109910.
Superstar är den högst bedömda hingst på över 10 år och för min del är det ju skitskoj då jag äger hans pappa.
Säger bara en sak, han är en riktig outständing och kommer säkert att bli farlig framöver.

Lördagen den 25 September

Idag var Stings Spitfire E: Simberg Superman på ponnychampionatet i Falkenberg. Han deltog i hoppning för 3 åriga ponnier. Han blev 5:a med poängen 988. En fantastisk fin liten ponny som kan gå långt med rätt ryttare. Lycka till i framtiden Stuteri Simms och även till uppfödaren Stuteri Sting.

Måndagen den 20 September

Och regnet det bara öser ner Nu har hösten fått ett riktigt tag om oss. Inte många fina soltimmar här inte. Alla hästarna är nu täckta och verkar nöjda med det. Många undrar varför jag täcker mina hästar, speciellt stona som inte gör något, men jag vill inte ha en isbjörn till häst då jag pysslar med dom på vintern. Alla hästarna ska vara fina i pälsen och välvårdade i man och svans.
Ha nu en riktigt skön höst alla, för den kan ju vara fin på många andra vis med vackra färger och mysiga kvällar framför TV:n med levande ljus.

Superman är iväg och arbetar. Nu är han inkörd också. Vilken hingst jag har. Bra ridbarhet, älskar att bli körd, och ett fantasktiskt temperament och bra förärvning. Det slår ju hur högt som helst.

Fredagen den 17 September

Har idag köpt Linners Showman av Susanne Lind. En hingstunge som funnits i min Hjärna hela sommaren utan att jag kunnat släppa honom. Han har allt. Typ, gångarter och utstrålning. Ska bli roligt att se vad det kan bli av honom med tiden.
Kan man ju undra vad jag ska med en hingst till, men ibland blir det lite knasigt, det är bara menat att han ska bli skåning.
Letar ju fortfarande efter ett fint welshsto, men den rätta har inte dykt upp ännu, så jag letar vidare.

Onsdagen den 15 September

Idag har Superstar åkt till Lottie Mattssons dotter Martina Mattsson som är SM vinnare på ponny. Då Lotte och Marianne denna gång ville satsa på gångarter blev det ett ryttarbyte, och valet var enkelt. Lotte har fått många telefonsamtal om denna verkliga Superstar. Är han till salu bland annat, men svaret är enkelt NEJ och åter NEJ. Önskar Lotte änn en gång Lycka till i Falkenberg då vägen dit inte alla gånger har varit så enkel. Men skam den som ger sig. Resultatet har ju blivit bra.

Söndagen den 12 September

Och idag blev jag också lycklig när Lotte ringde. Superstar också E: Superman har ju bevisat en gång på 3 årschampionatet att han är bäst då han vann finalen för 3 åringar. Nu som 4 åring gick det inte sämre på kvaliten. 98787 extriört. 99910 gång, 99 hoppning. Vad ska man säga om denna stjärna. Vann överlägset på gångarter och blev 3:a i hopp. Måste ha varit många fina hästar och stor konkurens. Grattis Lotte och Marianne för er vackra och utvecklingsbara hingst.
En häst till som jag ska följa i Falkenberg.
De andra hästarna som jag ska följa är Mariannes ridponnyhingst Monty som alltid har gjort bra ifrån sig. Och den andra är Eyarth Sophia som ägs av Mia Stuteri Kallared, som ska vara med och tävla om årets ponny. Lycka till allihopa.

Söndagen den 5 September

Då har Superman än en gång bevisat sin fina förärvning på sina avkommor. Stings Spitefire fick i helgen dubbla utmärkelser. Extriör: 998878 Hopp: 99. Ett stort grattis till uppfödaren Stuteri Sting och ägaren stuteri Simms. Ska bli kul att följa er i Falkenberg.

Måndagen den 9 Augusti

Då var Riks på Axvalla avklarad. Ett mycket fin och välplanerad utställning som jag vill ge alla inblandade i styrelsen ett stort blomster. Tack.
Superman blev guldbelönad och det är jag mycket nöjd med, med tanke på hur många fina hästar där var som var värda sin medalj. 
Ett extra stort grattis till stuteri Kallared som drog hem dagens störtsa vinst med sitt helt underbara sto Sophia. Grattis Mia, det är du värd tillsammans med din underbara familj.  Lycka till framöver med dina vackra hästar. 

Ännu ett stort tack till Hans Fuchs som ställde upp och visade Superman och tillbringade helgen med oss.
Helt klart en av de bästa visare under dagen. Såna vill vi ha fler av.

Måndagen den 19 Juli

Dags att presentera lite av mina hingstars fina avkommor.I Bjärsjölagård  blev Kållareds Zeta Jones E: Rolle Junior Champion och reserv blev Lady Grey Tea E: Superman.
I Kållared blev Hällebo Wild Royal guldbelönad och Kållareds Zeta Jones BIS 3a.
I Valla blev Kållareds Zeta Jones än en gång guldbelönad och blev även BIR.

Vill gratulera ägarna till dessa fina hästar, och lycka till framöver.

Då var helgen på Bjärsjölagård avklarad. För min och mina hingstars del var det ingen lyckad dag. Rolle blev totalt utdömd med 36 p vilket i mina ögon inte är rimligt.
Superman fick 39 p och var ett snäpp bättre.
Men skit i vilket, jag älskar mina hingstar.

Annars var det en lyckad dag, fint väder, nöjda utställare och en trevlig gemenskap.
Kör vi vidare och försöker att bli ännu bättre nästa år.

Söndagen den 20 Juni

Vill gratulera Stuteri Månbacka som den 20 juni fick ett stoföl E: Kenwoods Right Royal UE: Bernstein. En välväxt fin flicka.

Onsdagen den 16 juni

Vill gratulera min underbara dotter Sara som fyller 22 år idag. HIPP HIPP HURRA

Onsdagen den 16 juni

Fått fina bilder av Marianne Lundin, Tågarp på hennes fina fölunge E: Superman UE: Bellini. En riktigt snygg herre med härlig uppsyn.

Måndagen den 14 juni

Nu är Anastasia kollad på dygn 45 och tyvärr inte dräktig, så det är bara att börja om från början.

Lördagen den 5 Juni

Nu är Quissi kollad och fortfarande dräktig på dygn 45. Fått extra hormoner för att behålla fostret tills livmodern tar över. Anastasia och Katitzi ska jag kolla i veckan som kommer, men känns som de är dräktiga, de har inte brustat i varje fall.
Nu har sommaren kommit till Simmelsberga, så nu kan äntligen hästarna gå ute på nätterna också.

Tisdagen den 25 Maj

I helgen blev Rolle pappa till ett fint hingstföl. Morfar är Glansvin Gadabout. Grattis till Stuteri Simms.

Måndagen den 10 Maj

Imorse fick Akleja som jag sålde till Gunilla Bergman i höstas ett litet stoföl som ska heta Tussilago. Hon ser jättefin ut. Akleja och Tusse har verkligen lyckats att få fina ungar tillsammans. Grattis Gunilla med familj och lycka till med det lilla livet.

Var och kollade Quissi idag och hon var dräktig. Quissi var dräktig 2 gånger förra året med resorberade innan dygn 40, så nu håller vi tummarna att det håller hela vägen. Är behandlad och kollad enligt konstens alla regler.

Foto: Gunilla Bergman

Söndagen den 9 Maj

Idag är jag lessen  Linners Showman åkt hem med sin mamma Simberg Sharon.  Älskar denna underbara fölunge, han har allt som man kan önska sig. Men jag hoppas att Sharon är dräktig och nedkommer en lika vacker fölunge nästa år. Håller tummarna för dig Susanne. Vem vet, känns som Showman blir skåning när han är redo att lämna sin mamma.

Imorgon ska jag kolla Quirtina på 17 dygn och hoppas att hon är dräktig. Ska även i veckan också försöka hinna med Katitzi och Anastasia som också är på 17 dygn. Visst är det väl märkligt!!! Man har 3 sto som ska betäckas och alla är på 17 dygn samma dag.

Lördagen den 1 Maj

Fick en fin vårhälsning från Amalia, Toscanos (Tottes) nya ägare. Han är maskot och hon älskar honom så. Hans nästa utställning är bokad på Axvalla, Skaraborgs ponnyavelsförening. Vill önska dig lycka till med honom.

Alla sto är betäckta och nu väntar jag bara på att kolla dom på 17:e dygnet.

Superstar som finns här är en riktig gentleman. Han har verkligen ett hjärta av guld och jag bara älskar honom. Hade gärna behållit honom här, men det tycker inte Lotte som vill ha hem sin lilla påg.

Fredagen den 30 April

Man kan knappt fatta att det är 1 Maj imorgon, efter den långa vinter vi haft. Men nu börjar ju fölen komma lite varstans och vädret fint så vad mer kan begära. Sen slutade och började ju året för mig kanon. Superman som res BIS i höstas och Rolle som BIS nu i våras, så jag hoppas att det fortsätter att hålla i sig.
Önskar alla en trevlig valborg och ett gott avel, tävling och utställningsår.

Onsdagen den 28 Maj

Nu är Simberg Sharon här för betäckning med Rolle. Med sig har hon en fölunge också E: Rolle som bara är så läcker. Detta är en hingstunge som har allt. Resning, bra ben och 3 gångarter så man bara häpnar. Grattis Susanne till din fina uppfödning. Hoppas att det blir ett sto nästa år. Svart också kanske

Söndagen den 18 April

Idag har Rolle gjort sin premiärbetäckning för säsongen, och det var Anastasia som brunstade. Han tog det hela med ro som vanligt.

Superstar E: Superman UE: Bernstein har nu kommit för att betäcka Katitzi.
Då han ej blev godkänd för WPB blev han godkänd som sportponny, och då jag stävar efter en fin ridponny så kunde det inte bli bättre.
Superstar kommer att finnas här ca: 1 månad framåt, så är någon intresserad för en betäckning med Superstar är ni välkomna att höra av er.

För bilder på Superstar gå in på Supermans sida.

Lördagen den 10 April

Idag har vi varit i Sydslätten med Rolle. Han var spänd och lite okoncentrerad, vilket gjorde att han fick ett par stopp. Men vi kämpar vidare. Tror att det sitter i lite sen förra helgen i Ljungby. Men vi kämpar på. Nu börjar ju stona också droppa in så vi får väl se hur han klarar både betäckning och tävling. Det viktigaste är ju att han mår bra, Designs lille prins.

Torsdagen den 1 April

Glömde en viktig sak. Måste tacka My (Rolles ryttare) och Charlie för all hjälp i Ljungby med Rolle. Ni är guld värda båda två. TACK. Kan ju påpeka att jag aldrig varit så bortskämd på en utställning förr. Och det blev ju riktigt bra denna gång.

Måndagen den 29 Mars

Katitzi fick ett fint stoföl i Lördagskväll 22,45. Jag själv var ju i Ljungby med Rolle så naturligtvis missade jag alltihop. Men min underbara man och granne fixade det fint.
När jag åkte tidigt i Lördagsmorse hade Katitzi fått gul mjölk och det var ju typiskt attjag skulle åka. Sa till min man att han fick hålla extra koll på henne. Fick då ett svar ungefär såhär (Tror du på jultomten eller?) hon kommer inte att föla i helgen. Men som sagt 22,45 fick jag ännu en fin present förutom Rolles framgångar, ett fint stoföl som ska heta Designs Kylie.

Måndagen den 29 Mars

Då var Söndagen också avklarad för min syster, stuteri Månbacka. Hennes Talento tyckte inte alls om denne helg. Denna hingst som i alla lägen uppför sig så himla fint och var förberedd till 200%  vände helt om och var i stort sett omöjlig att hålla på med. Visade inga gångarter över huvud taget och skulle definitivt inte stå still. Ville dessutom inte äta vilket gjorde att han blev hemskt uppdragen. Så bedömningen på honom var helt omöjlig och det kan jag förstå domarna. Man bedömer ju det man ser för dagen och inget annat. Blir sen riktigt förbannad på alla duktiga läktarfolk som kan och vet allt och har inte en susning om hur hästen är i vanliga fall. Enligt några rykten så var Talento tunn också. NEJ Talento är inte tunn, men i och med han var så stressad och inte åt, blir en häst fort uppdragen och ser smal ut. Han var det för dagen, men definitivt inte när han åkte på lördagsmorgon.
Så alla ni som hädanefter kommer till en utställning för att gnälla, bli hemma om ni inte kan glädjas åt hästägarna istället.
Glöm aldrig att det är djur vi håller på med och de är alla olika individer precis som vi människor och kan ha olika dagsformer.

Måndagen den 29 Mars

Ja, då var helgen avklarad i Ljungby och den blev ju lyckad för min del. Rolle blev Champion i sin klass och blev sen även BIS vinnare. Jag är superlycklig och sk_tstolt över min fina lilla hingst.
Sen kan jag tycka att han kunde slappna av mer än vad han gjorde, var hemskt mycket på tårna mest hela tiden. Han visade sig inte till sin fulla rätt. Rolle har ju varit ute rätt så mycket det sista halvåret och hela tiden uppfört sig exemplariskt.
Sen har jag fått lära mig lite nya saker, att manen ska vara på höger sida. Man blir aldrig fullärd. Sen kan jag tycka att det är en mycket löjlig grej. Hela tiden pratar dom om att welsharna ska vara så naturliga så möjlig, och sen gå och ändra på en sån baggatell så länge manen ligger snyggt på en sida. Då är det bättre att lära folk lite vett som en enkel sak att hästarna ska vara rena. Hade sett mycket bättre ut i många folks ögon. Och trevligare dessutom.

Fredagen den 26 Mars

Nu är Rolle färdigbadad och fin för avresa till Ljungby imorgonbitti. Alla saker är packade, tror jag.
Tränsen som Mia beställde var tyvärr för små, men hon blev en räddande ängel och tar med träns imorgon.

Katitzi spränger snart Simmelsberga i luften. Ja, hon har fortfarande inte fölat. Känns trist att behöva åka ifrån henne, men min käre man och Katitzis förra ägare hjälps åt. Även min kära granne finns till hands. Så allt ska nog bli bra. Jag lämnar henne i trygga händer.

Lördagen den 20 Mars

Rolle gjorde idag en felfri runda i Trolleholm tillsammans med My. Han tyckte läktaren som är lite hög var lite läskig, men gjorde ändå ett kanonfint jobb enligt My.
Glömde även att skriva att han i Helsingborg också gjorde en fin runda, men stannade på sista hindret som han tyckte var läskigt. (Var det enklaste av dom alla, men inte enligt Rolle.)
Rolle är så duktig och okomplicerad i all hantering.

Nu väntar utställningen i Ljungby nästa helg, och hoppas att det går bra för honom. Ska i vilket fall som helst bli jätteskoj. Träffa en massa människor som jag endast haft telefonkontakt med..

En annan skoj nyhet är att Designs Toscano som jag sålde nu i början på året kommer  till Ljungby på hingstutställningen. Lycka till med honom Amalia. Du tycks redan ha gjort ett kanonjobb med honom.

Katitzis juver är stenhårda, men ingen mjölk. Hon tar det hela med ro. Händer det inte idag så kanske imorgon.

Måndagen den 15 Mars

Vill tacka Lotta för att hon ställer upp och hjälper mig med papperna nu när jag startat företag på mina hästar. Lotta är en av mina absolut bästa vänner som jag kan lita på i vått och torrt. Finns bara en Lotta och det är du LOTTA. Tack för att du finns.

Lördagen den 13 Mars

Nu har både Anastasia och Quitina anlänt. Två supertrevliga individer. Ska bli skoj att se hur deras avkommor blir. Se deras egen sida.
Vill tacka Maria med syster och väninna att ni tog er tiden att köra hit Anastasia på den 8 timmar långa resan från Gotland.

Katitzi verkar inte vilja föla fast hon har haft vaxproppar i över en vecka. Men enligt mjölken ska det ta några dagar till. Men dessa förstföderskor är inte att lita på, inte ens säkert att de får mjölk först utan får det först när fölningen sätter igång.
Men den som väntar på något gott väntar väl inte för länge

Fredagen den 12 Mars

Tack till alla som hört av sig efter Aprils bortgång. Känns fortfarande jättejobbigt, men livet måste ju gå vidare. April dansar säkert på dom gröna ängarna med Tusse.
Tack även alla som erbjudit sig att låna ut något av sina sto till mig, men nu i natt kommer Anastasia som är bestämt sen innan. Ska bli skoj.
Har även fått låna ett fint halvblodssto E: Quite Easy-Urbino av en god vän. Kan säkert bli fina ridponnyer.

Och nu är stallet fullt igen(: Hur det nu kan bli det???????

Lördagen den 6 Mars

Varför är livet så orättvist???? Fick i torsdags ta bort min fina April Charm. Hade så stora förhoppningar på henne som avelssto. Men säg den lycka som varar för evigt.
April började med att ömma lite till jul, vilket är rimligt om man alltid haft skor på sig, men symtomen stämmde inte sedan, fick mer och mer ont, sedan fångsymtom vilket gjorde att hon blev skodd med sulor och fick sitt smärtstillande som man brukar göra. Allting blev bättre och jag jätteglad.
Men för ca: 1 1/2 vecka sedan blev hon akut sjuk igen och vi åkte till vetrinär och röntgade henne. Fanns inget att göra.
Då undrar man ju hur det kan gå så fort, men enligt vetrinär har hon haft det innan, annars går det inte så fort.
VILA I FRID MIN ÄLSKADE HÄST.

Fredagen den 26 Februari

Då var det beställt nya fina visningsträns från Holland till hingstarna. Bara att hoppas att de hinner komma till visningen i slutet på mars, men vi håller tummarna. Och till hjälp har jag haft Mia på stuteri Kallared. Tack Mia.

Onsdagen den 24 Februari

En hälsning från Toscanos nya ägare Amalia Karlsson. Toscano här tillsammans med sin nya kompis Cavallina. De fann varandra från första stund och stortrivs tillsammans.

Katitzis juver växer och frodas, men där är ju ca: 14 dagar kvar. Men denna eviga väntan är ju alltid jobbig.

Söndagen den 21 Februari

Vill gratulera min son Pontus som idag fyller 20 år. Grattis Pontus och ha en bra dag.

Måndagen den 15 Februari

Då är det bara 3 veckor kvar till Katitzis fölning. Hon har börjat sätta juver, och mår bra. Nu är man där igen med namn, men jag döper efter sångare eller vinsorter. Det jag har kommit på denna gång är, att om det blir ett stoföl blir det Kylie och en hingst Ramazotti.

Rolle jobbar på hos My och ska göra sin första start för i år den 6 Mars i Helsingborg.
Har även anmält Rolle till hingstvisningen i Ljungby den 28 Mars.
Vill önska alla hingstägare som ska visa sin hingst för kvalitetsstamboken Lycka Till.

Och vintern den håller i sig. Men jag har hellre en härlig vinter än gyttja och regn. Sen att man kanske får en massa extrajobb det får man ta.
Kan vara svårt att hålla igång de hästar som ska vara igång, men en fin uppfinning är RIDHUS om man nu har möjlighet till det.
Men en härlig ridtur i snön är ju också härligt, och hästarna njuter av det.

Måndagen den 15 Februari

Vill gratulera min son Jesper idag som fyller 15 år.
Hipp Hipp Hurra min stora påg.
Och lycka till med AM kortet.

Tisdagen den 2 Januari -10

När man som minst anar det och man bestämmt sig för att behålla honom så vips ringer en massa på honom. Toscno har i varje fall blivit såld till en rar tjej som heter Amalia Karlsson och bor på Tjörn utanför Göteborg. Hennes planer för honom är att visa fram honom som hingst så småningom. Jättespännande tycker jag. Besök gärna hennes hemsida:
www.123minsida.se/amalia-k

Söndagen den 31 Januari -10

Gud vad livet är härligt tycker Mys häst Texas H som blir riden på fältet. Se fler bilder på mitt fotoalbum.

Fredegen den 29 Januari -10

En liten sammanfattning av det nya året.
Rolle har nu åkt till My för att börja arbeta lite trots att vädret inte är det roligaste att hålla igång en häst. Fick ett härligt SMS från My där det stod. Han är fortfarande lika fin att rida! Behöver bara trimmas lite. Rolle är helt magisk att sitta på, han liksom växer under en! Jag vill ha en stor Rolle. Kramar My. Kan då tillägga att Mys egen häst är 1.65 och att Rolle idag var på sin årliga mätning och blev 1,27.

Sen har vi bara ca 6 veckor till min första och enda fölning i år. Men alltid lika roligt varje gång.

Känns som det är svårt att hitta ett bra hem till Toscano. Vet ej varför. Men känner att han är ett riktigt fint ämne att satsa på så jag behåller honom nog och satsar på honom lite längre fram. Men är där någon seriös som vill låna honom några år är det okey. Viktigast är att han får en lekkompis och riktigt bra hästmänniskor. Så är ni intresserade eller vet någon är ni välkomna att höra av er.

Måndagen den 22 December

Ännu en fin julhälsning från April Charms Uppfödare Lisbeth Westerlund. På bilden från vänster Aprils helsyster Sweet Charm med sina 2 söner E: Gerswin och Wildfowler.

Måndagen den 22 December

En liten julhälsning från Katitzis gamla ägare. Denise och hennes nya häst Zedan.

Måndagen den 21 December

En annan rolig nyhet är att Anastasia kommer att flytta in hos mig till våren. Ett halvblodssto E: Master-Tolstoy som säkert kommer att bli mycket bra till min WPB avel.
Ett sto med mycket hög prestationsstam.

Måndagen den 21 December

Äntligen har vintern kommit och hästarna njuter till fullo i snön.

Måndagen den 21 December

My Lundkvist häst Texas firar jul i Simmelsberga, då matte har åkt till de varmare breddgraderna för att fira jul. Ha det bra My och bara njut. Texas är inlindad i bomull.
En supertrevlig kille som tar allt med ro och är supersnäll.

Måndagen den 21 December

En trevlig julhälsning från Akleja och hennes nya familj, Gunilla, Sven, Elin & john.

Måndagen den 21 December

En liten julhälsning från tomtenissarna i Simmelsberga. Man kunde ju inte låta bli att fota de fina barnen med sin häst.

Söndagen den 7 December

Vill härmed gratulera min syster Helle på stuteri Månbacka och hennes fina Talento som vann talangjakten för 2 åriga hopphästar tillsammans med en annan hingst som fick de fina hoppbetygen 98.

Fredagen den 4 December

Just nu händer det inte så mycket med mina hästar. De går mest i hagen och skitar ner sig. Men de tycker att det är toppern, då får ju matte bortsta lite extra. Rolle har lite vila just nu inför julen som tar mycket tid. Men vi kommer igen till nästa år med nya friska tag.

Söndagen den 8 November

Vill även gratulera Helle på Stuteri Månbacka som fick guld på sin fina 2 åriga welshhingst Steehorst Talento.

Söndagen den 8 November

Idag var jag och Superman på utställning i Åstorp.
Han blev Res BIS med poängen 99879-42
av ca: 58 hästar
Du är en pärla min lilla goding.

Torsdagen den 29 Oktober.

I glädjens och sorgens dag.
Idag gick Rolle sina första Clear round rundor och nollade båda rundorna. Silken kanonkille. Han verkligen älskar det.
En otrolig fin hindersökning och verkligen lyssnar på sin ryttare My Lundkvist.

Twyford Tuscan slutade idag sina dagar till de evigt gröna hästängarna. Så här i efterhand känns det skönt att han slipper ha ont i sina ben mer. Farväl min älskade Tusse. Älskar dig för evigt.

Fredagen den 9 Oktober

Nu är det inte lång tid kvar innan min lilla Månbacka Fair Lady kommer hem. Ca: 1 månad, sedan är hon redo att lämna sin mamma.

Fredagen den 9 Oktober

Måste även presentera en av Rolles fina fölungar Hällebo Wild Royal U: Särkens Wallerie UE: Simberg Hobnob som är guldbelönad på utställning och BIS 3:a. Grattis stuteri Hällebo.

Torsdagen den 7 Oktober

Och nu när jag är färdig med presentationen av några av Supermans fina avkommor ska jag gå ut och ge honom en Bamsekram, för det är han värd min underbara hingst.

Lördagen den 26 September

Vill även gratulera min goda vän Marianne Lundin och hennes fina hingst Monty som vann 5 årschampionatet. Även Ann-Charlotte är involverad i Monty då hon är uppfödare till honom. Snacka om att Marianne och Ann-Chrarlotte har haft en fin helg men sina hästar.
Ryttare till Monty är Sofia Sandberg.

Lördagen den 26 September

Och den riktiga superstaren var verkligen SUPERSTAR som vann finalen i Falkenberg för 3 åriga hopphästar. Han fick omdömet som en maskulin och välbyggd hingst med en galopp av god kvalitet. Han är spänstig med god fram- och bakbensteknik och god ryggverkan. Avspänd med god hindersökning under hoppningen.
Grattis till en fin uppfödning Helle och Micke Andersson /Stuteri Månbacka och Lycka till Marianne Lundin och Ann-Charlotte för er fina häst. Ser fram emot att se honom på bruksprov nästa år.

Foto: Yvonne Karlsson

16 Augusti

Moneypenny TM vann fölmönstringen med poängen 89889. Ett stort grattis Therese Arvidsson och Lycka till.
Moneypenny är till salu.

Måndagen den 7 September

Belladonna Hill fick sitt avelsdiplom den 7 September.
Poängen blev 99788. Grattis till din fina uppfödning Agneta och lycka till framöver.

September

Känns som det är dax att uppdatera lite på sidan.
Kommer att visa några av Supermans fina avkommor från utställningar i sommar.
Först ut är den fina welshhingsten Stings Spitfire som Petra Stark äger och som visades i sommar med de fina poängen
98878
Spitfire kommer att visas för kvalitetsboken nästa år.
Lycka till med din fina häst Petra.

Torsdagen den 17 September

Nu har min nya häst April Charm E: Power Boy kommit hem. April har startat SM med placering i dressyr och var uttagen till EM men blev skadad. Även startat en massa nationella tävlingar med bra resultat.
En härlig häst och supersnäll i alla lägen. Ska bli spännande att följa henne framöver med sina avkommor.
Känner att jag vill ha lite större hästar då det är jättesvårt att hitta bra ryttare till mina mountain fast jag älskar de över allt annat.
Så framöver kommer jag att satsa på sec B och PB.

Lördagen den 12 September

Nu är Designs Gloria såld till Kristin Persson i Billesholm.
Lycka till med denna skönhet framöver.

Tisdagen den 25 Augusti

Ännu en fin avkomma till Superman som vann 3 årstestet i Åstorp den 22/8 i både hopp och gång. Hopp 51 p och gångarter 49p.
 Grattis till de lyckliga ägarna Marianne och Lotte.

Tisdagen den 25 Augusti

Och så var kvaliten över för Rolle. Åkte dit med stora förväntningar då han var en pärla hemma och de ställen vi varit på. Rolle har enligt My en stor ridbarhet och det ser man även från marken. Rolle fick extriört 40 poäng och kunde få mer om jag hade sprungit bättre. Domaren påpekade hela tiden för mig att springa fortare för hästen hade mycket mer, men det är ju lättare sagt än gjort om man är en utomjording . Vetrinärt fick han 10-10. I gångarter blev han tyärr spänd då han blev ensam i ridhuset och gillade inte alls det. Men jag är ändå så himla nöjd med honom, då han för övrigt uppförde sig kanon.
Nu tar vi nya tag och ser om vi kan starta någon tävling här i höst.

Onsdagen den 19 Augusti

Nu är det bara 3 dagar kvar till kvaliten. Rolle är en pärla att jobba med och uppför sig exemplariskt på alla ställe vi varit på. Bara att hoppas att han gör det på Lördag också. Man kan kanske ha sån tur att det går hela vägen. Men hur som helst är jag sk-tstolt över honom. Och sist men inte minst är det ju Mys förtjänst att han är där han är i dag, hon har gjort ett superjobb med honom.

Torsdagen den 13 augusti.

Och träningen fortsätter med Rolle. Han blir finare för varje dag. Jag är så stolt över honom. Är ju bara en vecka kvar nu till start i kvaliten.
My tycker att Rolle är en av de lättaste unghästar hon har ridit in någonsin. Och kan då påpeka att hon har ridit in många. Tack My för att du finns och gör ett så bra jobb med min häst.

Tisdagen den 12 Augusti

På måndag kommer min älskade Superman hem efter en tid på Hagård Hästgård. Gud vad jag saknar honom. Och många andra också för den delen. Känns som om Superman (Sune) får en hektiskt sommar nästa år, då han haft många förfrågningar när han har tänkt att komma hem.

Tisdagen den 12 Augusti

Vill än en gång visa min skönhet. Han älskar att vara i centrum.

Tisdagen den 12 Augusti

Och vi kämpar på med Rolle. Han är så duktig. Nu är det bara konditionstränigen kvar och det kommer säkert att bli jättebra inför kvaliten.

Söndagen den 26 Juli

Idag har vi varit och löshoppat med Rolle, och han uppförde sig exemplariskt. Och naturligtvis hade jag med My Lundkvist som är en pärla.

Fredagen den 24 Juli

Rolle är nu i full gång inför Kvaliten den 23 Augusti. Han uppför sig exemplariskt och är så duktig. Hans ryttere My Lundkvist som även ska rida honom i kvaliten tycker att han är duktig och tror inte att det ska bli några problem. Kommer med fler bilder inom kort.
På Söndag ska vi löshoppa hos Tomas Eriksson i Grevie. Men det är ju inget nytt för honom då han hoppat hos sin tidigare ägare Mia från stuteri Kållared.

Onsdagen den 22 Juli

Och sist men inte minst. BIS vinnaren för dagen Twynmelyn Morfyd som även fick sitt A. GRATTIS Ingrid än en gång.
Foto: Jeanette Olsson.

Onsdagen den 22 Juli

Måste gratulera Ingrid Hagberg, Stuteri Sting som visade sitt fina cobsto Bjerregårds Zesse på Bollerup den 21 Juli och fick de fina poängen 99888=42 p. GRATTIS och lycka till framöver.
Foto: Jeanette Olsson

Onsdagen den 22 Juli

Idag var min syster Helle ( Stuteri Månbacka) här med sin 2 årshingst Steehorst Talento och hälsade på. Allt för att han ska få lite social träning. En vaken kille men snäll.

Måndagen den 20 juli

Och så några härliga bilder på mitt barnbarn Liam.

Söndagen den 19 Juli

Och så fick vi besök av grannen som håller på med minishetlandsavel. Och fölet från i år heter Sisslas Delfie och den stola mamman är Skäpperöds Urd. Och de lyckliga ägarna är Linda och Sissel.

Söndagen den 19 Juli

Även på stuteri Månback var det dax för öronmärkning av en kalv. AjAj, det såg ut att göra ont. Tur man inte är kossa.

Söndagen den 19 Juli

Varit på Stuteri Månbacka och hälsat på. Hennes dotter red på fina Pretty Woman (äg Stuteri Sting)  och de var så fina ihop.

Lördagen den 18 Juli

Har nu kollat Katitzi på 85:e dygnet och hon är dräktig.
Jag är så glad. Det betyder att jag får en liten Rollebäbis i mitten på mars.

Lördagen den 18 Juli

En liten hälsning från Josefin Gustavsson Myra och lilla Myrens Hot Chili E: Rolle, som nu har växt till sig och blivit stora pojken. Lycka till med honom, han ser jättefin ut.

Onsdagen den 15 Juli

Har fått otroligt vackra bilder på Superstar E: Superman från ägaren Lotte och Marianne. Förstår att de är jättenöjda med honom, silken utstrålning. Ska bli spännande att följa honom framöver. Grattis Lotte och Marianne. Håller tummarna för er framöver.
Fler foto finns i fotoalbumet och under Superman.

Fredagen den 26 Juni

Ja. jag vet  att jag är hemskt dålig på att uppdatera min sida!!!!!!!!!!!  Där finns ju dom som tycker att jag borde vara bättre på det (jag vet vem)
Men nu drar det ihop sig för utställningen på Bjärsjölagård och jag ser fram emot att träffa Gloria där som är hos sin extramamma som tar så väl hand om henne.
Jag har en fin 3 åring här hemma som är planerad att ta med, men som tyvärr har skadat sig så vi får väl se hur det går för henne.
Annars får det väl bli Rolle, men han har betäckt så mycket så jag tycker att han skulle få vila, men vi får väl se hur det blir.

Har köpt ett fint stoföl E: Superman U: Halvblod som jag hoppas mycket på framöver.

Tisdagen den 9 Juni

Har idag varit och hälsat på Gunilla som har Lady och Greta. Även min lilla Gloria går där över sommaren och har det bra.
Blir alltid lika glad att träffa denna underbara människa, hennes man är inte dum han heller Man blir bara så glaaaaad. Ha en riktigt skön sommar med er.

Onsdagen den 27 Maj

Gribsvads Silas E: Tusse som blev Reserv BIS på utställning i Danmark

Onsdagen den 27 Maj 2009

Gribsvads Niel. En av Tusses avkommor i Danmark som nu har blivit 1 år.

Onsdagen den 20 Maj

Även Great Joy har Gunilla köpt av Lotta Agemo från Göteborg som var hennes sto. (Hon var bara till låns för mig) Ett fantastiskt vackert sto detta också. Önskar GUNILLA LYCKA TILL med  henne också.
Bägge hästarna är väl värda att älskas.

Onsdagen den 20 Maj

Glyncoch Grey Lady har nu flyttat till sitt nya hem. Hennes nya ägare är Gunilla Nilsson i Hörja utanför Hässlehom. En helt underbar människa som bara alla skulle få möjlighet att känna. Önskar henne LYCKA TILL med denna fina häst och hoppas att  hon får många fina avkommor.

Söndagen den 11 Maj

En liten hälsning från en stolt ägare till en Supermanbäbis.
Sto, Född den 10 Maj. U: Florentyna (hbl) Det är Florentynas och Supermans 4:de föl tillsammans. Och alla har blivit lika fina.
Stofölet kommer att vara till salu.

Lördagen den 10 Maj

Igårkväll kl 23,08 fölade Akleja ett lite fint hingstföl. Han är fux just nu med bläs och 4 vita strumpor. Hans namn blir Designs Toscano. Se mer bilder på fliken föl 2009.

Söndagen den 3 Maj

Akleja har kommit hem igen. Hon ville inte äta ordetligt i sitt nya hem, men men, jag vet att hon hade det jättebra hos Elisabeth. Men vi kom överens om tillsammans att det var bäst att hon kom hem för att hon var dräktig och behövde sin mat för fölungens skull.
Hon har satt rejäla juver nu och magen har växt ordentligt.
Tack Elisabeth för att du tog så väl hand om henne när hon var hos dig.

Söndagen den 3 Maj

Måste i allt elände ändå sätta en en underbar bild på mitt härliga barnbarn Liam som har har hunnit att bli 5 veckor gamal.

Söndagen den 3 Maj

Ja, jag vet knappt vad jag ska skriva men efter många funderingar har jag tagit beslutet att Tusse ska få gå till de evigt gröna hästängarna då han har blivit rejält halt av sina skador han fick för länge sedan. Började med att han haltade på hårt underlag men nu även på mjukt.
Känns så himla trist då jag har en mountainhingst som har allt. En riktigt fin mountainkropp och en gång som inte många har.
Kommer aldrig att hitta en sån fin hingst igen. Känns i varje fall såååååå långt borta just nu
Men han ska i varje fall betäcka denna säsong så jag kan få fler fina avkommor efter honom.

Söndagen den 26 April

Vill önska Lena Aniansson Lycka till med sitt nyfödda stoföl E: Kenwood`s Right Royal U: Shamrock Irish Corndolly.
Bild kommer.

Torsdagen den 9 April

Ja, så nu när Tusse har gjort sitt och det mer än bra så är det Rolles tur. Ska nu börja arbeta med honom med sikte på kvaliteten till hösten.
Rolle är en kille som verkligen gillar när det händer något hela tiden.
Men han har ju en massa fruar som väntar på honom också.
Det blir ett heltidsjobb för honom. Men som sagt en redig kar fixar allt.

Torsdagen den 9 April

Ja, så var man hemma från Skövde och Grevagården. Och jag tillhörde ju en av de som inte var så lyckliga. Men då jag vet att jag har en hingst som är 16 år gamal och med en stam som inte många har så tar jag det inte så hårt. Men ibland undrar man hur de dömer. Min hingst var en av de som absolut rörde sig bäst, kan fortfarande höra jublet i publiken när Martin sprang med honom, det var så att håret reste sig på en och många andra också för den delen, men men. Jag är i varje fall en av de som vill ha gång i mina mountisar och en snygg extriör sen att avelsnämnden inte gillade hans gamla skada kan KVITTA.
Vill även tacka Martin för den härliga uppvisning du gjorde med Tuscan, det är något som alltid kommer att finnas på min näthinna och säkert många andras också. TACK MARTIN.

Måndagen den 30/3

Ja, ja är fortfarande lycklig för att bli mormor.
Men nu måste jag ju kämpa med min lille Tusse också.
På Lördag ska vi till Grevagården och visa honom för Kvalitetsboken.
Han klarade besikningen bra, förutom att han har en gamal
skada efter ett sto i sitt knä. Men rent avelsmässigt har det ju ingen betydelse. Det får gå som det går. Han är ändå den typ av welshmountain jag vill ha. Både extriört och till lynnet.

Måndagen den 30/3

Jag är så glaaaaaad. Min dotter Sara och hennes pojkvän Danny fick igårkväll den 29/3 kl 22,29 en liten son som ska heta Liam. Han är bara helt underbar.
Det betyder att jag och min man har blivit mormor och morfar trots vår låga ålder 41 år
F__N vad livet är gött.

Måndagen den 16 Mars

Och även en härlig hälsning till från Designs Grease och hennes nya ägare Johanna Engdahl.

Måndagen den 16 Mars

En härlig hälsning från Designs Amy och hennes nya ägare Åsa Carlsson.

Lördagen den 14 Mars

Akleja åkte idag till Elisabeth i Lund som ska ha henne till nästa höst. Kändes jättebra då Elisabeth är en jättetrevlig tjej
Hennes dotter ska börja köra henne och jag önskar de lycka till. Är glad för Aklejas skull också, som vill ha något att göra förutom att ha föl.

Lördagen den 14 Mars

Idag kom Katitzi, och hon är så fin. Fann sig snabbt tillrätta och tog det med ro. Silken stjärna.
Ska bli spännande och se vad hon och Rolle kan tillföra för en trevlig avkomma.

Tack än en gång Denise. Och du vet att du är välkomen precis när du själv vill och hälsa på och ta en ridtur.

Söndagen den 15 februari

Min son Jesper fyller idag 14 år.
ETT STORT GRATTIS ÖNSKAR
VI ALLA.

Söndagen den 15 februari

Kommer en bild på mitt nytillskott Designs Gloria.
Se mera under fliken föl 2009.

Fredagen den 13 Februari

Inatt klockan 02,30 fölade Great Joy ett fint stoföl
som ska heta Designs Gloria.  Bilder kommer inom kort.

Söndagen den 8 Februari

Nu är Designs Grease såld till Johanna Engdahl som bor på en gård som heter Södergård. Det ligger i ett litet samhälle som heter Yttratorp och ligger utanför Målerås. LYCKA TILL med denna lilla pärla som är något alldeles extra.

Måndagen den 2 Februari

Var med min syster i helgen på stuteri Micena i Mönsterås och hämtade en skitsnygg welshhingst Steehorst Talento som hon ska ha.

För mer info om honom gå in på:
www.123minsida.se/manbacka

Tisdagen den 20 januari 2009

Pegasus Pryderi Rebecca är såld till Hans Fuchs i Kristianstad som avel och körhäst. LYCKA TILL MED HENNE HASSE OCH VAR RÄDD OM HON.

Tisdagen den 20 januari 2009

Nu börjar det närma sig med Great Joys fölning. Hon har börjat att sätta mjölk. Hon är beräknad till mitten på februari, men det verkar som hon tänkt föla innan. Hoppas hon kniper, det är så himla kallt.

Får väl köpa ett hundtäcke till fölet.
Återkommer och talar om vad det blir och med bild.

Superstar är E: Simberg Superman och rekomenderad till bruksprov nästa år 2009. För mer info om hans mamma och helsyster och bror gå in på:
www.123minsida.se/manbacka

Fredagen den 12 December

Designs Amy har nu åkt till sina nya ägare Zara med mamma och pappa Åsa och Tomas Carlsson i Strömstad. Denna lilla tjej är bara 3 år och rider redan voltige för fullt. De Ni.
Önskar er Lycka till med denna lilla vackra häst.

Onsdagen den 5 November

Nightcap "Nicke" är nu såld till Sarah Nilsson i Vetlanda. Önskar de lycka till i framtiden. Ska bli roligt att följa honom.

Lördagen den 25 oktober

Idag var jag och Rolle (Right Royal) på utställning i Åstorp. Fick finfina poäng 98789 Det var en utställning för alla raser. Rolle kom på delad 3 dje plats av 57 hästar. Gissa om jag var stolt.

Måndagen den 13 oktober

Vill även tacka min underbara man "OTTO" för allt slit och släp han gör för mig och mina hästar så att de har det bra. Älskar dig gubben.

Måndagen den 13 oktober

Rolle har funnit sig väl tillrätta. Är superlugn och fin. Jag bara är FÖRÄLSKAD I DENNA HERRE. Tack än en gång Mia för att vi har fått köpa denna välhanterade och snälla häst av dig. Du har gjort ett kanonfint jobb med honom.
Lycka till med dina nya hästar.

Nu har Rolle äntligen kommit hem. Han var som en kung när han kom in i stallet men började ganska omgående att äta. Gud vad jag är glad för denna skönhet.

Lördagen den 18 oktober

Torsdagen den 16 oktober

Nu är det bara 2 dagar kvar tills vi ska hämta hem Rolle. F-N vad lång en vecka kan vara. Kommer att stutsa upp på lördag morgon när vi ska hämta honom.

Fredagen den 10 oktober.

Idag har jag och en mycket god vän köpt en ny welshhingst som heter Kenwood`s Right Royal F: 2005 E: Kenwood`s Tomahawk UE: Steehorst Free Lance. Han blev godkänd nu i år med betygen 98788.
Ser mycket fram emot och följa hans utveckling.
Tack Tommy och Mia från stuteri Kållared för att vi fick köpa er vackra hingst.

Torsdagen den 10 jili

Torsdagen den 10 juli

Torsdagen den 10 juli

Ja, vad gör man inte för sitt jobb!!!!!! Jag och en del av mina arbetskolegor var på Landskronakarnevalen och gick i karnevalståget utklädda till häxor. Vi hade s--tskoj. Och dessutom kom vi på andra plats.

Tisdagen den 8 juli

Nu har Pep åkt till sin nya ägare Tilda Jönsson som bor i Munka Ljungby.
Jag önskar Tilda all LYCKA med denna underbara ponny.

Måndagen den 7 juli

Söndagen den 6 juli var jag, Tusse och Duchess på utställnig på bjärsjölagår. Den gamle herren Tusse fick 38 poäng och blev rekomenderad att visas på avelsvärderingen nästa år pga sin otroligt fina och intressanta stam.

Måndagen den 7 juli

Duchess fick 39 poäng. Hon uppförde sig som hon hade varit med om det förr. Hon var så duktig min lilla prinsessa.

Onsdagen den 18 juni

Idag har jag varit med min dotter Sara och hämtat en liten tikvalp av rasen chiaua/jackrussel. Hon är så otroligt söt och heter Qiwi. 

Måndagen den 16 juni

Den 8 juni fick Glyncoch Grey Lady ett superfint stoföl som är tänkt att spara för framtida avel. Hon ska heta Designs Greas.
Akleja fick den 10 juni ett stoföl som också är superfin E: Superman. Hon ska heta Designs Amy. Bilder kommer.

Måndagen den 16 juni

Måndagen den 16 juni

Idag fyller min underbara dotter 20 år. GRATTIS SARA ÖNSKAR HELA FAMILJEN.

Söndagen den 8 juni 2008

Nu i fredags så var jag och ett gäng sydwelshmedlemmar på stuteribesök i Danmark. Vi besökte Harvest och Gribsvad. Vi blev varmt välkommna på båda ställena med supergaiding av deras vackra hästar.
Syn att man inte har större stall!!!!!!!!! Då många av dessa vackra hästar var till salu.


Glyncoch Grey Lady fick ett helt underbart stoför i natt. Mer info kommer.

Onsdagen den 16 April

Nu har Twyford Tuscan betäckt Great Joy och hon är dräktig
Nu väntar vi bara att de andra stona ska föla så att han får betäcka de också.

Ska nu i mitten på Maj hämta hem min fina welshhingst för den kommande säsongen. Ska bli jätteskoj.

Torsdagen den 29 Maj

Nu har jag köpt ett nytt mountainsto som heter Englykke`s Duchess.
Hon är F:2007 E: De Benkenalle`s Silence U: Voermanhof Delight UE: Springbourne Claret.
Hon är helt underbar och dessutom vackert isabell.
Har köpt henne av stuteri Englykke i Danmark av Lene.
TACK LENE FÖR ATT JAG FICK KÖPA DITT UNDERBARA STO.
Kommer en egen sida på henne inom det snaraste med vackra bilder.

Tisdagen den 8/4

Natten mellan Söndag och Måndag fick en av mina vänner ett fint hingsföl E: Pegasus Commander. Han var sååååå otroligt söt. Grattis Helen. Återkommer med en fin bild på honom.

På fredag den 11/4 ska jag åka till vetrinär och kastrera Pep. Känns sorligt men rättvist mot honom då han inte alls kommer överens med mina andra hingstar. Kommer att bli en underbar häst som valack då han har ett hjärta av guld.

Onsdagen den 19 Mars

Hej. Nu har "Nicke" Glyncoch Nightcap åkt till Hasse i Blentarp. Allt gick jättebra. Där går han med Designs Shiraz som jag sålde till Hasse i höstas.

Har även varit på en resa i Tyskland med familj och goda vänner och bara haft det bra.

Hej, nu var det ett tag sen sist.
Nu har jag och min familj varit och hämtat en rottisvalp, gud vad söt hon
är. Hon har fått namnet Zappe och är född den 1 januari 2008. Mina två jack russeltikar kommer jättebra överens med henne.

För övrigt går vi ju i väntans tider och hoppas på föl inom det snaraste.

Fredag 7 Mars

Godkväll alla vänner!!

Det går lite segt att hålla sidan uppdaterad  Förlåt...

Jag har nu fått provsvaren på Tusses CEM prov och det var okey, så nu väntar vi bara på licensen. .

Pep är till salu! Läs mer på hans sida. Detta var allt för ikväll.

//Sanna

Onsdagen den 12 Mars

Hej, nu har jag köpt ett nytt mountainsto som heter Glyncoch Grey Lady. Hon är E: Maesgwyn Hi Tec WSB 31637. Hon har ett hingstföl vid sidan som ska åka vidare till Hasse och så småningom gå i hans 4-spann. Han är E: Brynrodyn Dynamite WSB 62040.
Återkommer med en egen sida till de senare.

Måndag 11 Februari

Hej på er!!

Nu har jag "sparkat" igång min hemsida! Jag lägger ut den redan nu men eftersom den är under uppbyggnad så får ni stå ut lite extra.

Hoppas att ni får en trevlig stund här hos oss!!

Onsdag 20 Februari

Hyllar min make OTTO med denna bild. Han är mitt stora stöd här i livet, Tack för att du finns här hos mig i alla väder.

I tosdags var jag med "Tusse" till veterinären och tog CEM-prov och väntar nu med spänning på provsvar. Är det som det bör vara så kan han kliva in direkt i aveln. Annars så är det lungt i flocken och vi väntar bara på att fölningarna börjar. Runt den 9:e Maj på Rebecca och Akleja i slutet av juni.
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS