DESIGN:s GÄSTBOK

Tack för att du besöker Design:s hemsida. Skriv gärna en rad innan du lämnar vår sida för andra äventyr!

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Lillian, den 31. mar, 2018
Det här är verkligen en bra sak för delning. Tack för att du delar med dig.
Skrivet av mauritz rokka, den 23. jan, 2018
hej jag mår psykiskt dåligt och har humörsvängningar och är ilsken.vill ha hjälp
E-post:
Skrivet av tove, den 28. okt, 2017
hej jeg hedder tove olesen og er fra danmark .Jeg har skrevet sammen med en rikke andersen fra danmark som har designs justin. Jeg fik at vide at i har en welsh b hingsteføl sammen afstamning som justin. En føl med sokker og blis ,har føllet samme far og hvem er moren
E-post:
Skrivet av Daisy, den 29. sep, 2016
Hej, jag älskar din webbplats.
Skrivet av Annorlunda, den 7. nov, 2015
Mitt namn är Mia, och jag är född 1970, bor i ett hus på landet tillsammans med min man, våra barn, våra hundar m.m. Jag driver en blogg om psykisk ohälsa.


Min blogg skiljer sig från andra bloggar inom ämnet genom att jag på ett öppet och ärligt sätt berättar om psykiska svårigheter utan att läsningen blir allt för tung och ledsam.Vill gärna blogga om det här!Jag med Aspergers syndrom, Autism, utvecklingstöning osv.Jag har kämpat med mitt dåliga mående i hela livet och kommer förmodligen tampas med det så länge jag lever. Men i dag hanterar jag det på ett bättre sätt än jag någonsin gjort tidigare.
Tyvärr tar inte mina motgångar slut där. Utan 2003 dog min mamma.Mammas död kom väldigt plötsligt och helt utan förvarning vilket försatte hela vår familj i chock och sorg som är väldigt svår att hantera. Jag har fortsatt att kämpa på så gått det går. Jag har svackor som kommer och går i bland mer och i bland mindre.Men jag kämpar fortfarande på. För jag har trots allt detta fortfarande livskraft kvar. Jag tänker inte ge upp!Jag försöker hålla en trivsam och positiv ton i livet trots att det är svårt.Men jag har mina guldkorn i min familj, mina hundar och mina intressen m.m.Bloggen handlar ju främst om mig och vad som händer i mitt liv, både positivt och negativt. Jag är alltid öppen och ärlig i bloggen.Jag skulle aldrig medvetet skriva någonting för att skada någon!Jag tjänar inte heller pengar på min blogg så allt ni läser är mina personliga åsikter.I min blogg skriver jag också mycket om attityder gentemot psykisk ohälsa och jag bloggar om psykiska olikheter för att minska tabun och sprida vetskapen om hur det är att leva med psykisk ohälsa.Jag vill att skammen som ligger i att vara psykiskt sjuk ska försvinna och det samma gäller alla fördomar som finns kring psykiska olikheter.

För kontakt:// mia2@home.se
E-post:
Skrivet av Frank Glaser, den 18. dec, 2013
Hello

We wish you a Merry Christmas and a Happy New Year.
All the best for you and your ponys in 2014.

Kind regards
Frank

Kaiserbach Stud
E-post:
Skrivet av Louise Andersson, den 1. jun, 2013
Hej!
Rolles son Rambo är min sedan 2010. Han är en fantastiskt fin och duktig ponny. Hans mamma är arab och Rambo mäter idag 139 cm. Sedan ett år tillbaka tränas han av en duktig tävlingsryttare. Han har redan hoppat 90cm på tävling utan problem. Nu tränas han i dressyr. Han är lättlärd och positiv. En riktig kanonponny!
E-post:
Skrivet av Louise Andersson, den 1. jun, 2013
Hej!
Rolles son Rambo är min sedan 2010. Han är en fantastiskt fin och duktig ponny. Hans mamma är arab och Rambo mäter idag 139 cm. Sedan ett år tillbaka tränas han av en duktig tävlingsryttare. Han har redan hoppat 90cm på tävling utan problem. Nu tränas han i dressyr. Han är lättlärd och positiv. En riktig kanonponny!
E-post:
Skrivet av Frank Glaser, den 24. dec, 2012
Dear Family

We wish you all a merry christmas and a happy new year.
Much success with the ponies in the next year.

Kind regards, family Glaser.

www.kaiserbachs-welshponys.de
E-post:
Skrivet av Linda, den 21. jul, 2012
Hej. Jag har en valack efter "Rolle", Hot Chili II f -09. Han är en super trevlig individ som kommer att visa sig på treårstestet på Hanaskede den 26 augusti. Bilden när han löshoppade härom dagen.
E-post:
Skrivet av Madelene Liljegren, den 3. apr, 2012
Hej
Vill bara berätta lite om hur det går för Lady. Den första tiden var hon rätt så rädd och stressad (som sig bör). "Piafferade" fint in och ut ur hagen.
Nu är hon lugn och jättefin (50 kg lättare).
I all inlärning följer hon skolboken perfekt. Lite hakning kvar men aldrig när man arbetar henne. Vi började sitta på henne i skritt förra veckan och ska börja trava i påskhelgen om allt känns rätt. Skickar kort senare. Mvh Madelene/Lady
E-post:
Skrivet av Heidi Müllers, den 31. jan, 2012
Hello,
best wishes to you and your family from germany.

Kind regards
Heidi Müllers
E-post:
Skrivet av Linda Tornerup, den 31. dec, 2011
Ett riktigt Gott Nytt År önskar Stuteri Sissla /Linda & Sissel
Skrivet av Emma Öholm, den 20. dec, 2011
Hej! Har en welsh mountain som heter Designs Coktail . Han är e. Pegasus Commander och u. Pegasus Pryderi Rebecca, kommer han här ifrån? Det finns bilder på min blogg, du kanske känner igen honom? Mvh Emma Öholm
Skrivet av Lena, den 18. dec, 2011
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR
önskar
Stuteri Micena
E-post:
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS